Delphin Software
Kontakt telefoni


Registracija korisnika

Šta dobijam registracijom ?

Registrovanim korisnicima dostupne su posebne opcije sajta i usluge naše agencije !

Zaboravili ste pristupnu lozinku ?

Ukoliko ste zaboravili vašu pristupnu lozinku kliknite ovde

Logovanje korisnika

Niste naš korisnik? Registrujte se!

O nama

Agencija za projektovanje i izradu komjuterskih programa Delphin Software je počela sa radom 01.06.2008. godine. Ipak, iako mlada agencija po svom nastanku, veoma je stara po svom iskustvu i veštinama.

Vlasnik agencije Aleksandar Vasiljević je započeo svoju programersku karijeru daleke 1983. godine kada je prvi put došao u dodir sa čudesno malenim, ali za to vreme moćnim računarom ZX Spectrum. To je bilo doba Basic jezika, a kasnije i asemblera koji je zapravo i otvorio informatičku eru u kojoj se i sada nalazimo. Vreme je učinilo svoje, tehnika se razvijala fantastičnom brzinom, tako da je tehnologija gurala napred razvijanje softvera, a softver je, po nekom univerzalnom ključu, terao tehnologiju napred jer je čovek, uvek nezadovoljan kvalitetom, tražio bolji softver koji će mu omogućiti lakši i brži rad, a da bi to bilo moguće, morao je uporedo i hardver da se razvija.

Naš prevashodni cilj je da pomognemo našim klijentima u svojim poslovima i omogućimo im brži, lakši i kvalitetniji rad. Nalazimo se u dobu gde je revolucija tehnike dostigla neslućene granice. Zato je i život postao brži, a informacije su postale vrednije na tržištu.

Danas su računari postali i hiljadu i više puta brži i kvalitetniji nego što je to bilo u doba osamdesetih godina. Carstvo interneta je zavladalo svetom kao najmoćniji i najbrži medij u komunikaciji, pogotvo poslovnoj. Nekada je vašem pismu trebalo najmanje nekoliko dana, a katkad i više nedelja da stigne do primaoca, a danas se slanje poruke sa jednog kraja sveta na drugi dešava u deliću sekunde. Zar to nije impresivno?

Zato verujemo da se tehnologija i znanje koje danas posedujemo treba iskoristiti do maksimalnih granica, a sve u cilju lakšeg i bržeg obavljanja sve zahtevnijih poslova.

Takođe verujemo da se uzajamnom saradnjom sa našim klijentima i poslovnim partnerima može ostvariti ili bar težiti progresiji u kvalitetu života svakog čoveka, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

Ukoliko poželite da sarađujete sa nama na tom planu biće nam zadovoljstvo da Vas upoznamo, saslušamo i pomognemo Vam na putu ka vašem cilju.

Search Engine Optimization
Tehnicka podrska OnLine
Pretplata
Zakazivanje
© 2011 Delphin Software | Sva prava zadrzana.
Agencija za projektovanje i izradu kompjuterskih programa Delphin Software
Sediste: Radovana Simica Cige 6, 11000 Beograd
Tel/Fax: (+381 11) 2492-681 Mobilni: (+381 69) 2003-972
Email: info@delphinsoftware.com (Informacije) support@delphinsoftware.com (Tehnicka podrska)