Delphin Software
Kontakt telefoni


Registracija korisnika

Šta dobijam registracijom ?

Registrovanim korisnicima dostupne su posebne opcije sajta i usluge naše agencije !

Zaboravili ste pristupnu lozinku ?

Ukoliko ste zaboravili vašu pristupnu lozinku kliknite ovde

Logovanje korisnika

Niste naš korisnik? Registrujte se!

Search Engine Optimization (SEO)

Search engine optimization (ili ne u bas bukvalnom prevodu internet optimizacija sajta za pretraživače) predstavlja skup aktivnosti i poštovanja pravila pretraživača koji treba da omoguće vašim stranicama prezentacije da budu indeksirani i dobro kotirani na odredjene ključne reči na najvažnijim svetskim pretraživačima.

Danas, kada kažemo pretraživač imamo u vidu pre svega najveći i najrazvijeniji svetski pretraživač intrenet stranica Google. On predstavlja naš reper u pozicioniranju. To naravno ne znači da ostali pretraživači nisu važni, već da je Google prosto nametnuo standard optimizacije stranica i da to treba slediti.

Pravila pretraživanja odredjuje algoritam samog pretraživača koji zaduženi programeri u Google-u konstantno menjaju i poboljšavaju kako bi sprečili korišćenje slabosti pretraživača i time omogućili programerima da favorizuju odredjene stranice. To je večita borba u kojoj nema pobednika.

Cilj ovakvog postupka je konstatno menjanje parametara stranica kako bi obezbedili maksimalan mogući rejting stranice za date ključne reči. Ovo je igra u kojoj začas možete skočiti reting listi, ali isto tako lako možete biti i kažnjeni od strane Google-a. Drugim rečima, Google je razvio veoma pametan algoritam koji se trudi da na vašoj stranici otkrije sve veštački postavljene elemente ili poteze koje u svom registru definiše kao atak, pa u skladu sa tim vas može sankcionisati dodelom negativnog rejtinga ili vam čak suspendovati stranicu.

Iako je optimizacija sajta čitava nauka koju je teško objasniti u nekoliko rečenica, postoje pravila koja su jasno definisana od strane Google-a koja valja poštovati ukoliko želite bolji rejting za vaše stranice.

Upravo to predstavlja osnovnu optimizaciju prezentacije. Dakle, naš zadatak je da svaku vašu stranicu optimizujemo tako da vam google dodeljuje konstantan pozitivan rejting i onda će vreme učiniti svoje i vaše stranice će biti dobro kotirane.

Naravno, nemojte se zavaravati da je jednom optimizovan sajt uvek optimizovan sajt. Optimizacija je živi organizam. Razvija se sa internetom, ljudskom maštovitošću i tehničkim uslovima, a to znači da je stalno u pokretu i menja se. Zato je najvaniji zadatak optimizatora da blagovremeno prati trendove i dogadjaje i da reaguje na njih, stalno uskladjivajući vašu prezentaciju sa trenutnim standardom za pretraživanje.

Ukoliko imate potrebu za optimizacijom vaše internet prezentacije, ili bolje rečeno, želite da budete vidjeniji na internet stranama i imate veću posećenost vaše prezentacije od trenutne, molimo vas da popunite donji formular sa vašim podacima i mi ćemo vas ubrzo kontaktirati radi dogovora oko poslovnog sastanka na kome bi ustanovili vaš trenutni rejting i definisali plan delovanja kako bi vašu internet prezentaciju podigli na visi nivo i ostvarili veću posećenost vaših stranica.

Ovaj verifikacioni broj unesite u polje

Search Engine Optimization
Tehnicka podrska OnLine
Pretplata
Zakazivanje
© 2011 Delphin Software | Sva prava zadrzana.
Agencija za projektovanje i izradu kompjuterskih programa Delphin Software
Sediste: Radovana Simica Cige 6, 11000 Beograd
Tel/Fax: (+381 11) 2492-681 Mobilni: (+381 69) 2003-972
Email: info@delphinsoftware.com (Informacije) support@delphinsoftware.com (Tehnicka podrska)