Delphin Software
Kontakt telefoni


Registracija korisnika

Šta dobijam registracijom ?

Registrovanim korisnicima dostupne su posebne opcije sajta i usluge naše agencije !

Zaboravili ste pristupnu lozinku ?

Ukoliko ste zaboravili vašu pristupnu lozinku kliknite ovde

Logovanje korisnika

Niste naš korisnik? Registrujte se!

Programi

Agencija Delphin Software je u mogućnosti da vam ponudi veliki broj gotovih programa, koji su pre svega bazirani na potrebama samih korisnika koji se već bave vašom ili nekom sličnom delatnosti.

Ukoliko na našem spisku ponudjenih programa ne nadjete program koji je vama potreban, nudimo vam i mogućnost projektovanja i izrade programa prema vašim potrebama i zahtevima, a sve to uz najpovoljnije moguće uslove na tržištu.

Travel Office Net

Program za kompletno vodjenje poslovanja turističke agencije. Veliki broj funkcija i lakoća upravljanja su glavne osobine ovog programa.

Alfa System

Program za administrativno vodjenje agencije za registraciju vozila. Poseduje bazu izvršenih tehničkih pregleda za fizička i pravna lica, popunjavanje i štampu svih vrsta virmana za prenos, registraciju ili preregistraciju i sva ostala potrebna dokumenta.

Auction Office

Program namenjen kompletnom radu i vodjenju aukcijskih kuća. Sposoban da prezentuje podatke na internetu i video beam-u u realnom vremenu prilikom vođenja aukcije. Kreira aukcijske kataloge i njihovu kompletnu pripremu za štampu.

Call System

Program je osnovno namenjen call centru ambasada za zakazivanje dolazaka za viziranje, ali se uspešno može koristiti i za bilo kakvu drugu vrstu zakazivanja gde je veoma važna vremenska preciznost. Program grafički prikazuje vremenske podeoke, te je samo zakazivanje od strane operatera veoma jednostavno i brzo.

Email Extractor

Email Extractor je mali utilitz program koji će vam omogućiti brzo izvlačenje email-ova sa imenima vlasnika iz Microsoft Outlook Express klijenta za čitanje pošte. Lista iyvučenih email-ova se može potom snimiti u csv ili tekstualni fajl.

LD Soft

Program za kompletnu obradu plata. Izuzetno pogodan za državne firme sa velikim brojem radnika. Program je sposoban da za nepunih 20 minuti u poptpunosti završi platni spisak, odštampa sve potrebne formulare, virmane. Sa minimalnim utroškom vremena dobijate maksimalan učinak. Koristi ga Zavod za zaštitu spomenika kulture grada Beograda.

Backup MySql

Program namenjen automatskom i manuelnom bekapiranju mysql baza podataka na serveru i prenos kopija baza na unapred definisanu lokaciju na istom ili drugom racunaru. Program je izuzetno koristan za sve one koji žele svoje podatke da sačuvaju od neželjenih krahova sistema ili servera.

Updater

Program ima uslužni karakter i odličan je za sve one koji žele da omoguće da se sopstveni softver ili bilo koji drugi tip podataka redovno mogu da ažuriraju preko interneta. Definisanje podataka za ažuriranje je veoma jednostavno i može se izvoditi u bilo kom editoru teksta kao što je na primer Windows-ov Notepad.

Email Checker

Ne morate više držati otvoren email klijent ili stalno proveravati da li vam je stigla neka email poruka. Ovaj program će to činiti umesto vas. Program možete podesiti i da vas zvučno i vizuelno upozori kada stigne neki email, a možete videti odmah i podatke o pošiljaocu, kao i vreme slanja i naslov email poruke bez otvaranja email klijenta.

B2B Farmacy

B2B Farmacy je kompletan sistem koji omogućava farmaceutskim kućama online povezivanje sa klijentima tako da klijenti mogu vršiti online poručivanje lekova i medicinske opreme.

GTA System

Još jedan on line rezervacioni sistem kreiran za turističke agencije koje imaju potrebu da ponude rezervisanje hotelskog smeštaja i apartmana, ali i ostalih usluga poput razgledanja turističkih destinacija, transfera direktno na svom sajtu. Klijenti mogu za svega nekoliko minuta da sebi organizuju i rezervišu smeštaj ili transfer ...

Podsetnik

Ovo je predstavnik netipičnih podsetnika koji postoje na tržištu softvera. Ukoliko ste vlasnik neke firme i imate radnike koji imaju razvrstana zaduženja, a želite da stvorite red i ostvarite efikasno poslovanje onda je ovo pravi program za vas. Program će vam omogućiti da unesete zadatke u okviru podsetnika koji će na vreme obavestiti vaše radnike šta i kada treba da urade.

NetAdresar

Specijalno dizajniran Net Adresar je poslovni adresar koji se pre svega od ostalih adresara izdvaja po činjenici da sa ovim adresarom možete pristupati i svojoj bazi na udaljenim računarima. Pa tako, ukoliko putujete često ili želite da više poslovnica povežete u jednu celinu tako da svaka poslovnica može videti sve kontakte koje se unose sa raznih strana, onda je ovaj adresar pravo rešenje za vas.

MediaPlayer

Program namenjen prvenstveno turističkim agencijama, ali i svim ostalim firmama koje imaju potrebu da na veoma jednostavan i lak način prezentuju klijentima odredjenu grupaciju fotografija. Izuzetno lagan za korišćenje sa mogućnošću prikazivanja fotografija sa velikim brojem efekata i prelaza.

CD Browser

Program koji omogućava kreiranje instalacionog diska za programe koje želite. Veoma koristan alat profesionalnim programerima ili onima koji žele da svoje proizvode nude svojim klijentima na profesionalan način. U takvim situacijama, klijenti se lako snalaze i instalaciju programa završavaju za nekoliko minuta jednim klikom miša...

SMS Sender

U današnje vreme je mobilni telefon postao jedan izuzetno značajan faktor u marketingu, jer se pre svega na taj način direktno i ciljano obraćate svojim klijentima pre svega da bi im pružili adekvatnu i brzu informaciju za koju ste sigurni da će biti korisna. Ovaj softver vam upravo to omogućava.

Amadeus konektor

Amadeus konektor je specijalan formular koji se implementira u vašu internet prezentaciju prema formi kakvu želite, a cilj je da se klijentima omogući on line rezervisanje avio karata preko poznatog Amadeus rezervacionog sistema. Uslov za implementaciju ovog konektora je da imate odobren keycode od strane amadeusa.

MyIP

Ako želite da u svakom trenutku znate IP adresu sa kojom ste prisutni na internetu, onda će vam ovaj program definitivno pomoći u tome. Ovo je mali pomoćni program koji je sposoban da sazna vašu IP adresu I iza vašeg rutera ili modema preko koga izlazite u internet svet.

Poslovni imenik

Ovaj imenik sadrži korisnu bazu podataka sa velikim brojem kontakt informacija sa raznim firmama iz raznih oblasti iz cele Srbije. Ovakav imenik može biti koristan praktično svakoj firmi koja ima za potrebu da komunicira sa drugim privrednim subjektima u zemlji. Takodje je moguće beležiti i istoriju komunikacije sa raznim firmama koje kontaktirate i da sve to zabeležite u programu.

TransHotel System

Kompletan rezervacioni sistem koji pruža mogućnost online rezervisanja hotelskih smeštaja preko poznatog turoperatera TransHotels. Implementacija sistema je veoma jednostavna i može se implementirati u vašu internet prezentaciju sa svega nekoliko linija koda. Sistem vam nudi da svojim korisnicima da mogu izvršiti rezervisanje hotelskog smeštaja ...

Travel Office

Program za kompletno vodjenje poslovanja turisticke agencije. Veliki broj funkcija i lakoca upravljanja su glavne osobine ovog programa.

Transport Office

Program namenjen vodjenju poslovanja turističke agencije koja u svojim uslugama ima prodaju avio karata i turističkih aranžmana. Program je skromnih mogućnosti u odnosu na sisteme Travel Office i Travel Office Net. Za detaljnjije informacije o ovim sistemima pogledajte njihove opise i karakteristike.

Aranzmani

Program namenjen turističkim agencijama i drugim licima iz sfere turističkih usluga koja imaju potrebu ažurnog vodjenja opisa aranžmana i brzom upravljanju informacijama.

Auction Catalog

Program namenjen aukcijskim kućama koje imaju potrebu kreiranja sopstvenih kataloga lotova namenjenih za štampu ili neki drugi vid prezentacije. Automatski kreira posebno stranice sa slikama lotova, a posebno stranice sa opisima lotova.

Virmani

Program za kreiranje i štampanje virmanskih uplatnica ili običnih uplatnica. Poseduje bazu kreiranih uplatnica koju kasnije možete koristiti za nove virmane. Mogućnost štampanja veoma velikog broja virmana za kratko vreme na matričnim štampačima. Izuzetno pogodno za firme koje imaju potrebu za kreiranjem velikog broja virmanskih naloga ili naloga za prenos.

Declar

Ukoliko vam je potrebno da imate nalepnice sa barkodovima za Vaše proizvode, ovo je program za Vas. Možete kreirati nalepnice raznih veličina i formirati barkod kakv želite. Program je u mogućnosti da ispisuje čak 13 vrsta barkod zapisa. Takođe, program može štampati i deklaracije za Vaše proizvode prema zadatoj veličini nalepnice.

Ecomedic

Program je namenjen apotekama. Obavlja sve moguće poslove oko nabavke i prodaje lekova sa celokupnom statistikom prodaje i svim kalkulacijama.

Psiholog

Program je namenjen radu psihologa u školskim ustanovama. Obavlja funkciju raspoređivanja učenika po odeljenjima na osnovu specijalnih psiholoških kriterijuma. Veoma složenim algoritmom program zaključuje koji je najbolji način raspoređivanja učenika tako da ni jedan razred nije u pretdnosti po bilo kom kriterijumu.

DS Adresar

Klasičan adresar sa dosta naprednih funkcija, kao što su automatsko pozivanje telefonskog broja, slanje email-a selektovanom kontaktu itd. Program se odlikuje jednostavnošću i brzini pronalaženja kontakta koji tražite.

Registrator

Program je namenjen advokatskim kancelarijama. Obavlja funkciju lakog I brzog posla oko registracije firmi i preduzeća. Poseduje celokupnu bazu šifara delatnosti. Trenutno ga koriste: adv. kancelarija “GUGL”, adv. Kancelarija “Kojic”, adv. kancelarija “Jašarevic”, adv. Kancelarija "Mikijelj", adv. kancelarija Jovanović-Vukosavljević, adv. kancelarija "FILA" ...

Mobil Net

Serverski program namenjen igraonicama koji vrši kompletan nadzor na računarima. Povezan je sa klijentskim programom MNClient.
Klijentski program radi u saradnji sa serverskim programom MNSERVER. Vrši apsolutnu kontrolu nad celim računarom i pruža veliki broj usluga korisnicima (igračima).

Paragon

Program je namenjen štampanju i praćenju računa na pos štampačima. U svakom trenutku daje izveštaj o kasi za bilo koji dan. Zapravo predstavlja klasičan paragon blok u elektronskom obliku.

MN Video

Program vrši video nadgledanje sa do 10 kamera u prostoru. Program je radjen kao zaštita od kradje inventara. Program komunicira preko specijalno napravljenog uređaja sa kamerama. Ima mogućnost snimanja događaja kao film ili kao sekvencijalne slike. Snimanje materijala se vrši na hard-disk.

Menadzer

Program je namenjen firmama i agencijama koje se bave prodajom artikala preko posrednika po poznatom piramidalnom sistemu. Program nudi celokupnu kontrolu poslovanja ovim sistemom za sve izvršioce prodaje, kao i potpun uvid u stanje prodaje u svakom momentu.

Clinic Form

Program je namenjen potrebama administrativnog rešavanja dokumentacije klinike za ginekologiju i akušerstvo. Program koristi klinika za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu

Inet Dialup

Ukoliko ste ikada koristili dialup konekciju onda znate koliko je bilo važno da znate karakteristike veze u svakom trenutku, jer brzine dialup konekcije su bile izuzetno male i u najboljim okolnostima nisu realno prelazile 40 kbs. Ovaj program se u takvim situacijama koristi da bi se očitale karakteristike veze.

Vrabac

Program namenjen igraonicama zbog potrebe čestih menjaja korisničkih uređaja tipa miševa i tastatura. Obavlja automatsku zamenu drajvera prema priključenom uređaju i omogućava njegovo podešavanje.

Miliken

Program namenjen određivanju naelektrisanja elektrona Milikenovom metodom i rađen je za potrebe fizičkog fakulteta.

Prevodilac

Mali i jednostavan program koji će svima onima koji se bave prevođenjem zaista koristiti, pogotovo ako je potrebno prevedene podatke razvrstati po delovima.

Sound Explorer

Ukoliko se bavite kreiranjem internet prezentacija ili programiranjem, ili jednostavno želite da na brz način pronađete i preslušate wav fajlove i upotrebite ih na pravi način onda bi trebalo da imate ovakav program. Ni sam ne znam koliko sam vremena uštedeo zahvaljujući ovom programu. Zaista vredi imati.

Iva

Simpatična igra kretanja kroz minsko polje. Cilj igre je pokupiti dijamante koji su rasuti po minskom polju i neozledjen doći do kuće na suprotnoj strani. Igricu prate šaljivi komentari iz poznatih crtanih filmova, pa sve to čini igricu interesantnijom.

 

Covece ne ljuti se

Klasična igra koju svi jako dobro znaju u elektronskom izdanju. Imate mogućnost da igrate protiv prijatelja ili računara. Verujte mi, računar vas neće ni malo štedeti. Sa njim nema kompromisa. Nađite mu se na putu i .... pojedeni ste. Ali, čovece ne ljuti se ...

Biznis Adresar

Biznisa adresar je napredni poslovni adresar koji je prilagodjen za rad u firmama kada je važno da se podaci o nekom kontaktu mogu brzo pronaći po raznim kriterijumima, kao I sortirati, eksportovati  ili štampati delove adresara.

Cairon

Često puta je važno da vaše stalne klijente možete informisati u letu o brzim izmenama koje su nastale i pružiti im mogućnost da na vreme reaguju ukoliko je bilo koja od informacija njima važna. Email tada nije pogodno sredstvo informisanja, ali zato kajron jeste. Kajron je specijalizovani mali softver koji možete podestiti da vidi deo vaše internet prezentacije ...

Flash Viewer

Mali pomoćni softver koji će vam omogućiti brzo pregledanje veće količine flash fajlova koje možda imate negde na vašem računaru. Bez potrebe da svaki od fajlova otvarate pojedinačno. Dovoljno je da prelazite preko naiva fajla koji želite da vidite I da se flash fajl automatski učita I pokrene. Korisna alatka koja može uštedeti vreme ukoliko se nadjete u hrpi flash fajlova, a tražite neki odredjeni.

Phone Service

Ovo je ONLINE adresar koji vam nudi mogućnost pronalaženja firmi I fizičkih lica u Srbiji. Dovoljno je da znate na primer adresu korisnika I njegovo prezime, pa da pronadjete broj telefona ili da ukoliko znate korisnikov broj telefona pronadjete njegovu adresu. Da biste bili u mogućnosti da koristite ovaj program potrebno je da budete povezani na internet.

Web Builder

Program je namenjen onima koji ne znaju mnogo o kreiranju intrenet prezentacija, a želeli bi da svoju kratku internet prezentaciju postave brzo bez napora. Program podržava kreiranje internet prezentacija prema unapred definisanim template-ima sa mogućnošću automatskog postavčljanja prezentacije na sajt na jedan klik dugmeta.

Zuti Oglas

Mali pomocni program koji je kreiran kao demonstrator prikaza oglasa u oglasnom prostoru zutih strana. Tako možete steći utisak kako će vaš oglas izgledati kada se jednom nadje u knjizi žutih strana.

StartUp

Program za odloženo startovanje nekog softvera po podizanju operativnog sistema. Primer upotrebe ovog softvera je podizanje programa za video nadzor gde se materijal snima na disk računara.

Albert Test

Čuveni nemački fizičar Albert Ajnštajn je rekao da ovaj test može rešiti samo 1 % stanovništva planete za manje od 30 minuta. Da li i Vi spadate u ovu grupu pametnijih ljudi, možete proveriti odmah.

Template Editor

Program predstavlja mini web editor sa mogućnošću kreiranja čistih html template stranica namenjenih radu u programu web builder-u sa naše liste programa.

Nalozi

Ovo je specifičan softver kreiran za potrebe Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda. Program popunjava naloge za

Ukrštenica

Edukativna igra rešavanja ukrštenica. Za sada veoma jednostavnog izgleda i forme. Pruža mogućnost kreiranja sopstvenih ukrštenica.

Zoom

Mali pomoćni program za uveličavanje dela ekrana.

MProdaja

Program za vodjenje internog knjigovodstva u maloprodajnim objektima. Nije namenjen direktnoj prodaji već vodjenju maloprodaje sa uvidom stanja u maloprodaji u svakom trenutku.

Magacin

Program za vodjenje internog knjigovodstva u magacinskim objektima namenjen direktnoj kontroli ulaska i izlaska robe iz magacina sa uvidom stanja u magacina u svakom trenutku.

Gadjanje

Ukoliko ste nekada želeli da se oslobodite besa prema odredjenim osobama, ovo je prava mala igrica koje će vas opustiti u pravom trenutku. Odredite svoje neprijatelje i unesete njihove fotografije i igra može da počne. Vaši neprijatelji se pojavljuju naizmenično, a vaš cilj je da ih pogodte klikom miša.

Instalator

Program je namenjen svima koji ne žele da gube mnogo vremena na dosadne instalacione procedure kao i liste sopstvenih programa koji su važni da budu instalirani na računaru. Kreirajte jednom instalacionu listu, a zatim priliko svake reinstalacije računara, dovoljno je da pokrenete Instalator i on će vas navoditi kroz sopstvenu listu instalacija koju ste formirali.
Search Engine Optimization
Tehnicka podrska OnLine
Pretplata
Zakazivanje
© 2011 Delphin Software | Sva prava zadrzana.
Agencija za projektovanje i izradu kompjuterskih programa Delphin Software
Sediste: Radovana Simica Cige 6, 11000 Beograd
Tel/Fax: (+381 11) 2492-681 Mobilni: (+381 69) 2003-972
Email: info@delphinsoftware.com (Informacije) support@delphinsoftware.com (Tehnicka podrska)